1. Ремонт на покриви с керемиди
Керемидите са предпочитаното покривно покритие у нас. Те трябва да предпазват от неблагоприятни условия, като същевременно с това да имат и добър външен вид. За да помогнем при избора Ви на керемиди, ние Ви предоставяме различни видове:

Керамични керемиди – произвеждат се от глина посредством изпичане в пещ при температура 1000 °C. Глината се използва още от древността. Тя е естествен материал, в който няма химически добавки. При съхранението си не замърсява природата. Друго предимство е дългият живот на керемидите – над 80 години. Те имат висока устойчивост на различни влияния – киселини и основи, неблагоприятни метеорологични условия (вятър, студ, дъжд). Друга важна характеристика е трайността на цветовете – те не изсветляват под действието на слънчевата светлина.

Същесвуват няколко вида керамични керемиди:

Гръцки керемиди – те са два вида, гледжосани и негледжосани. Разликата е, че гледжосаните имат гланцово покритие.

Тондах керемиди – най – разпространените модели са Винеам и Македо. Винеам керемидите са много компактни. Имат равна горна повърхност. Те са с двустранни хоризонтални и странични фалцове. Това позволява по-здраво напасване. Македо моделът също има двустранни хоризонтални и странични фалцове. Разликата е, че върху горната повърхност има две вертикални вдлъбнатини.

Керемиди Стралджа – подходящи са за сух монтаж. Те са широко използвани и са подходящи за всяка географска област. Предлагат се традиционни, класически модели, както и такива, подходящи за модерното строителство.

Бетонни керемиди – те осигуряват дълголетие за Вашия покрив, тъй като здравината им се увеличава с течение на годините. Причината за това е, че бетонът се втвърдява за около 50 години. Бетонните керемиди се напукват по – рядко от другите видиве, защото не поемат голямо количество влага при валежи. Имат висока плътност.

Битумни керемиди – те са модерно решение за Вашето покривно покритие. Могат да се прилагат при покриви, които имат голям наклон и при кули. Не могат да се използват при плоски покриви.

Метални керемиди – представляват метални листове. Произвеждат се от тънкослойна стомана покрита с цинков слой и полимер. Предлагат се в разнообразни цветове с матова или блестяща повърхност. Предимството пред другите покривни материали е малкото тегло.

Най-често извършваната дейност при ремонт на покриви с керемиди е пренареждане на керемидите. Препоръчително е да се прави през около 15 години. При този вид ремонт се подменят увредените керемиди с нови с цел да се избегнат течове от покрива.

2. Изграждането на нов покрив е доста сложна дейност, която изисква определени познания, умения и най-вече изключително прецизно изпълнение. През дългите годините на усърдна работа нашата бригада е натрупала не само голям опит, но и всички необходими технически знания, необходими в този бранш. Днес можем да се похвалим с огромно доверие към нас от страна на нашите клиенти, което е най-голямото признание за добре свършената работа. Предлаганите от нас услуги биват извършвани на територията на цялата страна в предварително определени срокове. Освен качествен нов покрив, издържащ на всякакви метеорологични условия, Вие получавате гаранция до 15 години за извършения от нас ремонт. Не рискувайте със своя дом – оставете трудната задача на нашата бригада от опитни специалисти, за която всяка цел е лесно постижима. За подробна информация относно цените и етапите от изграждането на нов покрив не се колебайте да се свържете с нашия екип.

Изграждането на нов покрив включва:

изграждане на нова дървена конструкция

полагане на паропропусклива мембрана

изработка на двойна скара

редене на керемиди

полагане и подмазване на керемиди

3. Хидроизолация на покрив
Хидроизолацията с плосък покрив предлага широка гама от хидроизолационни решения на цени, подходящи за всеки бюджет. Хидроизолацията може да се постигне с различни материали, които да отговарят на вашите структурни и естетически изисквания. Нуждаете се от професионална помощ, но не сте сигурни кои да изберете за вашият ремонт? Ние можем да Ви помогнем.

4. Тенекеджийски услуги
Улуци овални поцинковани, улуци Американски безшевни,
водосточни тръби, водосборни казанчета,
над улучна пола, профил за челни дъски, улама,
обшивка на комини, обшивка на бордове и др.
Завършването на всеки покрив е също толкова важно, колкото изборът на материал и качеството на изпълнението.

0893898762